Skip to content

Zoom basics voor online deelnemers (in 3 minuten)

Nederland heeft veel trainers, coaches, sprekers, leraren die vanwege de Corona pandemie allemaal ineens online hun werk moesten gaan doen. Maar ook de deelnemers zijn gedwongen deze sessies virtueel deel te nemen. Wij helpen veel bedrijven bij het faciliteren van de virtual classrooms, maar wie helpt de deelnemers om hun weg te vinden? 

Bij online trainingen die wij hosten zorgen wij er altijd voor dat er iemand is om deelnemers te helpen bij vragen over het gebruik van de software of andere technische problemen waar ze tegenaanlopen. Maar om deelnemers nog beter voorbereid de online virtual classroom binnen te laten komen hebben we een korte instructievideo gemaakt die iedereen in 3 minuten op gang helpt.

Dus, ga je binnenkort deelnemen aan een online training in Zoom? Kijk dan eerst even onze video waarin ik onder anderen antwoord geef op de volgende vragen:

  • Hoe start ik de sessie?
  • Waarom gebruiken we niet de webversie van Zoom?
  • Hoe kan ik mijn audio aanpassen en controleren?
  • Hoe kan ik mijn video aanpassen en controleren?
  • Waarom moet ik mijn webcam aanzetten?
  • Hoe werken breakouts?
  • Hoe en waarom (un)mute ik mijzelf?
  • Hoe pas ik mijn beeld indeling aan?

Zijn er vragen die niet beantwoord zijn in onze video? Of wilt u zelf een sessie technisch laten ondersteunen zodat u zich volledig kan richten op de inhoud? Laat het ons weten via het contact formulier!

Onze portable studio kan op iedere locatie met een goede internetverbinding een professionele virtual classroom faciliteren.