Skip to content

Boeiend spreken over niks (online)

Durf boeiend te spreken over niks zodat boeiend spreken over inhoud simpel is.

De meest boeiende sessie over niks. Veel sprekers vinden het lastig om te presenteren als ze niet goed in de inhoud zitten. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee want we geloven in inhoud. We geloven alleen niet dat het saai, langdradig en droog overbrengen van inhoud effectief is. Door schaamteloos boeiend te kunnen spreken over niks wordt het boeiend overbrengen van inhoud makkelijk. Daarom organiseren we een korte boeiende online sessie over niks. Maak kennis met retorische technieken en hypnotische taalpatronen en schrijf je in voor de online training.

Tijdens de workshop “Boeiend spreken over niks” staat de deelnemer centraal en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De kunst van boeiend spreken
  • De kracht van stilte
  • Nadruk op het juiste moment
  • Stem als bron van gezag
  • Lichaamstaal voor overwicht
  • Hypnotische taalpatronen van Milton

Doelgroep

Deze online workshop is speciaal ontwikkeld voor professionals die snel sterker willen overkomen. Voor mensen die goed zijn in wat ze doen en dit nog sterker willen overbrengen. Vooral voor de groep die het belangrijk vindt om goed in de inhoud te zitten is deze training een aanrader.

Aanpak

Door een snelle afwisseling van filmpjes, theorie en oefenen voelt de online sessie live. Als deelnemer ben je geen toehoorder maar doe je actief mee en krijg je volop kans om te oefenen.

Ilona Eichhorn

Trainer

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Ilona heeft 18 jaar (internationale) ervaring als trainer. Haar stijl is scherp met een glimlach. Tijdens de lock-downs verzogde zij talloze online sessies welke zeer hoog geëvalueerd werden. Zij weet publiek te boeien en helpt haar deelnemers hetzelfde te doen.

Resultaat

Het resultaat van deze workshop is dat er minder kramp is tijdens presenteren. Deelnemers ervaren dat zij boeiend zijn ook als zij niet krampachtig hun inhoud afdraaien. Dit geeft luchtigheid waardoor inhoud beter overkomt.

Tijden

14.30 tot 17.00 uur

Groepsgrootte

Maximaal 15 personen

Locatie

Online

Kosten

€99,- excl. BTW

Shopping cart