Skip to content

Communicatie training

Impact door Invloed

Je hebt niets aan een mening als je anderen niet kunt inspireren, meenemen en overtuigen. Mensen verwarren overtuigen met lang tegen iemand praten, echter overtuigen is de kunst van meebewegen. Leer hoe je jouw communicatiestijl flexibel inzet zodat je in verschillende situaties jouw doelen en resultaten behaalt.

Het uitgangspunt is dat je niet tegenover anderen staat maar juist samen met collega’s, stakeholders en klanten de juiste besluiten neemt. Tijdens de training “Impact door invloed” staan verschillende technieken centraal, waardoor deelnemers als een communicatie kameleon zich kunnen bewegen in elke (lastige) situatie. Haal het maximale uit jezelf, de ander en de situatie met de volgende onderwerpen:

  • Strategische keuze van argumenten
  • Luisteren en reageren
  • Regie houden tijdens discussies
  • Verschillende stijlen
  • Stem en houding als bron van gezag
  • Duidelijk communiceren
  • De relatie met de ander versterken
  • Succesvol omgaan met weerstand
  • Drogredenen herkennen en pareren

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals die invloed willen uitoefenen door hun stijlflexibiliteit te vergroten.

Aanpak

De training is zeer interactief en gebruikt verschillende werkvormen. Theorie en praktijk wisselen elkaar razendsnel af. Door de kleine groep is er tijdens de training veel oog voor de verschillende leerdoelen en situaties van de deelnemers. De aanpak is niet standaard, maar richt zich op de concrete context van de deelnemer. Deelnemers krijgen door directe feedback inzicht in hun persoonlijke overtuigstijl en krijgen praktische adviezen hoe zij hun vaardigheden kunnen verbreden.

Resultaat

De praktijkgerichte benadering levert direct resultaat op. De lessen zijn niet abstract en vaag, maar concreet en direct toepasbaar. De training is succesvol door de resultaatgerichte aanpak en de hoge kwaliteit van de training.

Een trainer die overtuigend en met impact een communicatie training geeft

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW
Inclusief lunch

In-company aanvragen voor

Impact door Invloed

In-company training

Deze training Incompany? Dat kan!

Deze training afnemen voor een groep? Geen probleem! We nemen graag de wensen door voor een maatwerk training. Dit doen we op iedere gewenste locatie, maar uiteraard ook bij ons in Utrecht.

In het inschrijfformulier geeft u dan aan dat het gaat om een Incompany aanvraag in plaats van een open inschrijving.