Skip to content

Ontspannen Communiceren met Impact

Gun jezelf een 3-daagse business retraite aan het strand van Scheveningen

Ontspannen als het spannend wordt!

Hard werken is makkelijk. Maar, makkelijk en relaxt werken en toch onder druk presteren? Dat is een ander verhaal. De 3-daagse intensieve training “Ontspannen communiceren met impact” geeft inzicht in hoe je dat toch voor elkaar krijgt. Met praktische tips en technieken om te ontspannen als het spannend wordt. Daarbij leer je makkelijker nee zeggen en hoe je nog meer positieve impact met je boodschap maakt tijdens overleggen met collega’s, klanten of leidinggevenden.

De training is ontwikkeld in samenwerking met LighthouseWorks na veel vragen vanuit werkgevers en deelnemers aan yoga en mindfulness retreats. Deze training combineert momenten van bezinning en dichterbij jezelf komen met het zakelijke, werken aan communicatieve vaardigheden. The best of both worlds! Of: Het beste van twee werelden!

De thema’s zijn persoonlijke ontwikkeling/groei, communicatie en stresspreventie. In een kleine groep van maximaal 10 personen neemt de trainer je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf als professional.

Werkgevers hebben steeds meer oog voor het welzijn van werknemers, werkgeluk, ontspanning versus stress en een goede balans tussen werk en privé. We slaan met deze training een brug tussen het aanbod van communicatietrainingen en workshops voor vitaliteit op de werkvloer.

In deze open-inschrijving training krijg je verhelderende inzichten in jouw stressoren en praktische handvatten waarmee je communicatief sterker in je schoenen komt te staan, makkelijker nee durft te zeggen en nog meer impact kunt maken met jouw boodschap. Daarnaast biedt de training ruimte voor het opdoen van nieuwe energie door rust en ontspanning. Van stress naar kans.

Thema's

  • Inzicht in wat je stress geeft en hoe je dit kunt voorkomen
  • Minder in je hoofd en meer in het lijf
  • Communicatie: nee durven zeggen, serieus genomen worden
  • Communicatie: hoe maak ik meer impact?
  • Praktische ademhalings- en ontspanningstechnieken
  • Tijd en ruimte voor bezinning; een adempauze

Kortom, met deze intensieve training geef je jezelf handvatten om lichaam en geest in balans te houden en krijg je hernieuwde kracht om jezelf op constructieve wijze aan de ander te laten zien. Weg met de lusteloosheid en burn-out(achtige) klachten. Op naar ontspannen werkplezier.

Doelgroep

Deze training is voor professionals die sterk onder druk willen presteren, die het belangrijk vinden dat zij inzetbaar zijn en blijven en die zich willen wapenen tegen een burn-out.

Aanpak

Er is een combinatie tussen hard werken tijdens de trainingssessie en ontspannen tijdens de yoga les. In het programma is ruimte voor vrije tijd waar je gebruik kunt maken van de wellness faciliteiten van het hotel of een wandeling langs het strand kunt maken. Door deze combinatie hebben de deelnemers de mogelijkheid (en de tijd) om echt na te denken over patronen. De sessies zijn ervaringsgericht en geven persoonlijke inzichten in hoe het lichaam werkt en wat belangrijk is om gezond met stress om te gaan.

Ilona Eichhorn

Trainer

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Als voormalig partner van een trainingsorganisatie op het gebied van overtuigen, presenteren en debatteren, weet zij dat hard werken alleen kan met een gezonde basis. Dat was haar motivatie om een yoga docenten opleiding op Bali te volgen en zich te specialiseren in Ademhalings- en Ontspanningstherapie (methode van Dixhoorn). Ilona behaalde een executive MBA op Nyenrode en heeft een achtergrond in Fiscaal Recht, Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement. Met haar charmante aanpak, gevoel voor humor en vermogen om pittige vragen te stellen, weet ze iedereen van begin tot het eind mee te nemen op zijn of haar eigen reis. Dankzij haar scherp analytisch vermogen en haar opleidingsachtergrond is ze thuis in tal van onderwerpen.

Resultaat

Het resultaat van deze training is meer werkplezier. Door de ontspanningstechnieken is het mogelijk om effectief en efficiënt te werken zonder dat dit onnodige stress geeft. Hetzelfde werk wordt makkelijker door disfunctionele patronen te doorbreken.

Duur

3 dagen

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Locatie

Inntel Marina Beach Scheveningen

Kosten

€1599,- excl. BTW
Inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x 2-gangen diner en gratis toegang tot wellness centre Spa Flow.

Shopping cart