Skip to content

Presenteren als een Leeuw (online)

Gebruik houding, positie en status voor indrukwekkende overtuigingskracht.

Zonder geluid en van een afstandje lijkt de boardroom wel een jungle met de leider op het hoogste punt. Dit maakt dat we veel kunnen leren van de leeuw. Door met een trotse houding ruimte in te nemen maak je indruk en luisteren mensen beter naar jouw inhoud.  In deze (inter)actieve krijg je praktische tips, trucs en technieken die je direct in de praktijk kunt toepassen. Aan bod komen onder andere:

  • Hoe gebruik je de powerpose voor impact?
  • Non-verbaal leiderschap
  • Hoe neem je de ruimte in die je verdient?
  • Niet brullen maar wel krachtig spreken

Deze workshop is geen theoretische beschouwing over de evolutietheorie maar laat iedereen direct ervaren hoe het is om te leiden in plaats van te lijden.

Ilona Eichhorn tijdens een online training voor Bol.com

Doelgroep

Deze online workshop is speciaal ontwikkeld voor professionals die snel sterker willen overkomen en op een leuke en luchtige manier willen kijken naar verbale en non-verbale communicatie.

Aanpak

Door een snelle afwisseling van filmpjes, theorie en oefenen voelt de online sessie live. Als deelnemer ben je geen toehoorder maar doe je actief mee en krijg je volop kans om te oefenen.

Ilona Eichhorn

Trainer

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Ilona heeft 18 jaar (internationale) ervaring als trainer. Haar stijl is scherp met een glimlach. Door haar intensieve yoga beoefening en ruime ervaring op het podium heeft zij veel kennis over het inzetten van het fysiek voor impact.

Resultaat

Deelnemers ervaren dat zij op een makkelijke soepele manier ruimte in nemen. Deze workshop geeft inzicht in de waarde van ruimte innemen.

Tijden

14.30 tot 17.00 uur

Groepsgrootte

Maximaal 15 personen

Locatie

Online

Kosten

€99,- excl. BTW

Shopping cart