fbpx
Aankomende trainingen

Sterk in beeld

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Sterk in beeld

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Beschrijving

Zet jouw organisatie, bedrijf of boodschap sterk op beeld. Jij hebt een boodschap, visie of voorbeeld die je wilt delen met de wereld? Een standpunt dat iedereen moet horen? Of je wilt jouw bedrijf sterk in de markt zetten? Dan is de Sterk in beeld masterclass iets voor jou.

Hoe pakken we de training aan?

De precieze aanpak hangt af van het doel, het aantal personen en de boodschap. Wij ondersteunen zowel bij het sterk neerzetten van de sprekers en het aanscherpen van de boodschap als bij de techniek om dit vast te leggen.

 • Het bouwen van een overtuigende verhaallijn.
 • Het creëren van een boeiende opening vanaf de eerste seconde.
 • Interviewtechnieken voor een sterk verhaal.
 • Het voorbereiden van een inhoudelijke boodschap voor opname.
 • Het toepassen van storytellingtechnieken voor aandacht.
 • Professioneel beeld en geluid.
 • Het maken van een prachtige opname van jouw verhaal.

Resultaat

Het onzichtbare resultaat van deze dag is dat je nog sterker wordt in het overbrengen van de boodschap. Het zichtbare resultaat is een filmopname die jij kunt delen met iedereen.

Voor wie is deze training?

Sterk in beeld zet individuen. Organisaties, bedrijven, gemeenteraden en politieke partijen sterk neer. Voorbeelden van opdrachtgevers:
 • Als medezeggenschapsorgaan wil je de achterban laten weten wat je doet.
 • Als team wil je leuke nieuwe collega’s aantrekken.
 • Als afdeling wil je meer bekendheid binnen het grote concern.
 • Als gemeenteraadsfractie wil jij de kiezer laten weten waar jullie voor staan.
 • Als gemeenteraad wil je inwoners inzicht geven in de politiek.

Raad in Beeld

Gemeente Bronckhorst

Het lage opkomstpercentage van de gemeenteraadsverkiezingen deed pijn, want achter de schermen zetten raadsleden zich met hart, ziel en zaligheid in voor het realiseren van hun idealen. Deze wereld willen we graag met jullie delen met “Raad in Beeld” gemaakt in samenwerking met de gemeente Bronckhorst.

Trots op de VAR

NijSmellinghe

De Verpleegkundige Adviesraad (VAR) van Nijsmellinghe bestaat uit enthousiaste leden met verschillende verpleegkundige achtergronden.

De VAR oefent invloed uit op het ziekenhuisbeleid door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de Raad van Bestuur. Daarbij staat het bewaken en verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de verpleegkundige zorg voorop.

Je bent in goede handen

Meer dan alleen training

Als je je echt kunt richten op je persoonlijke ontwikkeling, kun je het maximale uit je training halen. Tijdelijk volledig weg uit je dagelijkse routine. Volg jouw training daarom op onze eigen trainingslocatie in hartje Utrecht, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van onze uitgebreide lunch, waarbij we enkel werken met locale partners. Loop in de pauze even een stukje langs de singel of verwerk je nieuwe kennis in alle rust in onze eigen stadstuin.

Kortom, ervaar hoe onze combinatie van het programma, de trainers en de locatie je leerproces op alle mogelijke manieren versterkt.

Op zoek naar een In-company training voor het hele team?

Deze training in-company? Dat kan!

Heb jij interesse in een maatwerktraining? Bij jou op kantoor, op een andere locatie of bij ons in Utrecht? Dan nemen wij graag al jouw wensen door in een persoonlijk gesprek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Bel, mail, gebruik het contactformulier of stuur ons een appje, wat voor jou het beste uitkomt!