Skip to content

Word een communicatie kameleon (online)

Wees geen one-trick pony maar speel soepel in op iedere situatie.

Iedereen heeft een communicatiestijl die in sommige situaties werkt. Maar heb je altijd het gewenste effect?  We zijn allemaal menselijk en met de beste bedoelingen loopt communicatie soms volledig langs elkaar heen. Mensen verharden in hun “succesvolle” stijl en bereiken hun doel niet meer.

De eerste stap is bewustzijn van jouw persoonlijke stijl. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Leer om jouw communicatie aan te passen aan de situatie zodat je mensen op een prettige en natuurlijke manier in beweging krijgt. In deze (inter)actieve krijg je praktische tips, trucs en technieken die je direct in de praktijk kunt toepassen. Aan bod komen onder andere:

  • Verschillende communicatiestijlen
  • Strategisch argumenteren
  • Duidelijk grenzen aangeven
  • Communicatief samenwerken

Deze workshop is geen saaie theoretische beschouwing maar lekker praktisch en actief. Door veel oefenen ontstaat bewustzijn en inzicht.

Ilona Eichhorn tijdens een online training voor Bol.com

Doelgroep

Deze online workshop is speciaal ontwikkeld voor professionals die draagvlak nodig hebben en op een leuke en luchtige manier hun eigen communicatiestijl willen verbreden.

Aanpak

Door een snelle afwisseling van filmpjes, theorie en oefenen voelt de online sessie live. Als deelnemer ben je geen toehoorder maar doe je actief mee en krijg je volop kans om te oefenen.

Ilona Eichhorn

Trainer

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Ilona heeft 18 jaar (internationale) ervaring als trainer. Haar stijl is scherp met een glimlach. In haar carrière is zij bij veel complexe vraagstukken betrokken geweest en zij deelt haar kennis over beïnvloeden in lastige situaties graag met haar deelnemers.

Resultaat

Deelnemers krijgen inzicht hun eigen communicatiestijl en praktische handvatten voor verbreding van deze stijl.

Tijden

14.30 tot 17.00 uur

Groepsgrootte

Maximaal 15 personen

Locatie

Online

Kosten

€99,- excl. BTW

Shopping cart