Skip to content

E-learning

Digitaal presenteren

In het begin werd digitaal presenteren gezien als een slap aftreksel van de realiteit. Inmiddels is het een leuk, creatief en inspirerend proces geworden.

“When life gives you lemons, make lemonade”

De lockdown zorgde ervoor dat fysieke sessies ineens niet meer mogelijk waren. Aanvankelijk werd digitaal presenteren gezien als een slap aftreksel van de realiteit. Inmiddels is het een leuk, creatief en inspirerend proces geworden. Het is mogelijk om digitaal een training of presentatie te geven die live aanvoelt. Onze kennis hierover willen we graag delen. In deze e-learning leer je:

  • Het geheim achter succesvolle digitale sessies
  • Succesvolle voorbereiding van digitale sessies
  • Effectief gebruik van techniek
  • Hoe je professioneel in beeld komt
  • Optimale digitale interactie aangaan
  • Didactisch een sterk programma neer te zetten
  • Hoe je digitale sessies leuk kunt maken

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die een betere (digitale) presentatie wil neerzetten. Een goede digitale presentatie zorgt ervoor dat deelnemers aandachtig luisteren, dat ze meer leren en dat de opdrachtgever meer sessies wil in plaats van minder.

Locatie

Online

Kosten

€49,- excl. BTW

Een greep uit onze andere trainingen

Een trainer die overtuigend en met impact een communicatie training geeft

Inspireren kun je leren (E-learning)

Voor iedereen die een mening, visie of idee heeft is het belangrijk om anderen te inspireren. Zo blijft het niet bij woorden maar kan je jouw woorden omzetten naar werkelijkheid. Deze E-learning neemt je mee in houding, stem en retorische technieken maar gaat ook een stap dieper. Mensen zijn veel sensitiever dan ze door hebben. Het publiek voelt of iets echt is of dat het een kunstje is. Daarom is het belangrijk om een laag dieper te gaan en echt aanwezig durven zijn. Deze e-learning zorgt dat je comfortabel als “jezelf” jouw boodschap kunt overbrengen. Er is niks zo sterk als een echt verhaal. Strip jezelf van kunstjes en inspireer de ander.

Meer informatie »
Ilona Eichhorn tijdens een online training

Digitaal presenteren

De lockdown zorgde ervoor dat fysieke sessies ineens niet meer mogelijk waren. Aanvankelijk werd digitaal presenteren gezien als een slap aftreksel van de realiteit. Inmiddels is het een leuk, creatief en inspirerend proces geworden.

Meer informatie »

Social Media

Social media is dé plek om elkaar digitaal te ontmoeten, nieuwe relaties op te doen en nieuwe klanten te vinden, maar hoe zet je jezelf en jouw bedrijf goed neer?

Meer informatie »
Politiek actief in de Raad

Politieke effectiviteit in de Raad

Politiek is iets moois maar ook iets lastigs. Het is de plek waar je verandering en verschil kunt maken maar ook de plek waar je kunt verdwalen in bureaucratie en stroperigheid. Deze e-learning levert een bijdrage aan politiek succes en zorgt dat verkiezingsbeloften niet in de la verdwijnen maar werkelijkheid worden.

Meer informatie »