Skip to content

E-learning

Social Media

Social media is dé plek om elkaar digitaal te ontmoeten, nieuwe relaties op te doen en nieuwe klanten te vinden maar hoe zet je jezelf en jouw bedrijf goed neer?

Social media is dé plek om elkaar digitaal te ontmoeten, nieuwe relaties op te doen en nieuwe klanten te vinden, maar hoe zet je jezelf en jouw bedrijf goed neer? Deze e-learning helpt om een professioneel beeld van jezelf neer te zetten, het netwerk verder uit te breiden en het bereik van jouw berichten te vergroten. Ben jij klaar om jezelf digitaal te laten zien? De e-learning bestaat uit de volgende modules:

  • Krachtig persoonlijk profiel
  • Sterk Zakelijk profiel
  • Het winnende bericht
  • Een goed netwerk
  • Een groot zakelijk bereik
  • Do’s & Don’ts

Heidy Amory deelt haar ervaring als Social Media expert in een praktische, leuke en toegankelijke e-learning.

Doelgroep

Geschikt voor iedereen die de basis van social media goed in de vingers wil krijgen.

Locatie

Online

Kosten

€49,- excl. BTW

EEN GREEP UIT ONZE ANDERE TRAININGEN

Een trainer die overtuigend en met impact een communicatie training geeft

Inspireren kun je leren (E-learning)

Voor iedereen die een mening, visie of idee heeft is het belangrijk om anderen te inspireren. Zo blijft het niet bij woorden maar kan je jouw woorden omzetten naar werkelijkheid. Deze E-learning neemt je mee in houding, stem en retorische technieken maar gaat ook een stap dieper. Mensen zijn veel sensitiever dan ze door hebben. Het publiek voelt of iets echt is of dat het een kunstje is. Daarom is het belangrijk om een laag dieper te gaan en echt aanwezig durven zijn. Deze e-learning zorgt dat je comfortabel als “jezelf” jouw boodschap kunt overbrengen. Er is niks zo sterk als een echt verhaal. Strip jezelf van kunstjes en inspireer de ander.

Meer informatie »
Ilona Eichhorn tijdens een online training

Digitaal presenteren

De lockdown zorgde ervoor dat fysieke sessies ineens niet meer mogelijk waren. Aanvankelijk werd digitaal presenteren gezien als een slap aftreksel van de realiteit. Inmiddels is het een leuk, creatief en inspirerend proces geworden.

Meer informatie »

Social Media

Social media is dé plek om elkaar digitaal te ontmoeten, nieuwe relaties op te doen en nieuwe klanten te vinden, maar hoe zet je jezelf en jouw bedrijf goed neer?

Meer informatie »
Politiek actief in de Raad

Politieke effectiviteit in de Raad

Politiek is iets moois maar ook iets lastigs. Het is de plek waar je verandering en verschil kunt maken maar ook de plek waar je kunt verdwalen in bureaucratie en stroperigheid. Deze e-learning levert een bijdrage aan politiek succes en zorgt dat verkiezingsbeloften niet in de la verdwijnen maar werkelijkheid worden.

Meer informatie »