fbpx

Over ons

ImpactAll is ontstaan uit de krachtenbundeling tussen Devotion Training, een trainingsbureau, en Any to Many, een dynamisch mediabedrijf. Met de samensmelting van vaardigheden en technische expertise kunnen wij onze opdrachtgevers nog effectiever ondersteunen bij het creëren van impact, vergroten van zichtbaarheid en het overbrengen van waardevolle inhoud.

Wie zijn wij?

Onze thuisbasis is de Nieuwegracht in Utrecht, waar we zowel fysieke als online bijeenkomsten organiseren. Op deze plek creëren we een gastvrije omgeving waar iedereen welkom is. Naast onze activiteiten aan de Nieuwegracht begeven we ons door het hele land, van Friesland tot Limburg en van Amsterdam tot Dinkelland, voor in-company trainingen, filmproducties en live streams. Met onze draagbare studio zijn we flexibel en uitgerust om de juiste sfeer te creëren.

Bij ImpactAll staat niet alleen professioneel succes centraal, maar ook het verlenen van een helpende hand aan degenen die het minder hebben. Jaarlijks reserveren we 10% van onze winst voor armoedebestrijding. Dit stelt ons in staat om zorgvuldig geselecteerde projecten te ondersteunen en gezinnen de kans te bieden hun situatie te verbeteren. Zo heeft ImpactAll niet alleen impact op onze opdrachtgevers, maar ook op degenen die onze steun het hardst nodig hebben.

Ilona Eichhorn

Partner, Trainer en Coach

Ilona Eichhorn heeft meer dan 20 jaar ervaring als trainer, coach, en gespreksleider. Ze studeerde Natuurwetenschap & Innovatiemanagement, Fiscaal Recht aan de Universiteit Utrecht en deed een MBA op Nyenrode. Haar brede kennis en expertise op het gebied van beïnvloedingsvaardigheden, presentatietechniek ademhaling & ontspanning worden o.a. ingezet bij training voor Tweede Kamerleden, Toezichthouders, Bestuurders, Managers, consultants, medisch specialisten en studenten van de TU Delf en de Radboud Universiteit

Matthijs van Vliet

Partner en Multimedia Designer

Matthijs van Vliet heeft een indrukwekkend portfolio als Multimedia Vormgever. Hij werkt samen met organisaties zoals Diakonessehuis Utrecht, VNG, en de GGD om betoverende live-streams, bezielende videoproducties, pakkende e-learning modules en theaterproducties vast te leggen. Als partner en eigenaar van ImpactAll speelt Matthijs een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Als gitarist van een rockband heeft Matthijs oa opgetreden in Paradiso, De Melkweg, 013, Tivoli, en heeft hij een album uitgebracht.

Felix Peeters

Trainer

Felix Peeters is trainer, gespreksleider en dagvoorzitter met een achtergrond in hospitality. Door meertaligheid en scherp oog voor detail kan hij effectief communiceren en verbinden met diverse culturen en achtergronden. Hierdoor heeft hij meerdere (inter)nationale evenementen succesvol geleid. Felix biedt inspirerende workshops en trainingen, leidt discussies met professionaliteit en inclusiviteit en zorgt als dagvoorzitter voor een vakkundige en energieke aanpak. Felix reist het hele land door om gemeenteraden, politici en Provinciale Staten te versterken.

Lars Barkema

Mediavormgever gespecialiseerd in videobewerking

Mijn passie voor filmproductie vond ik door mijn eerste stop-motion project tijdens mijn lagere schooljaren, en sindsdien heeft deze passie mij onophoudelijk geleid in mijn carrière als filmmaker. Mijn focus ligt voornamelijk op het bewerken van video’s. Mijn formele opleiding begon in 2021 aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, waar ik mijn vaardigheden verder heb ontwikkeld en mijn kennis heb verdiept in vooraanstaande softwareprogramma’s zoals Adobe After Effects, Premiere Pro, Photoshop en DaVinci Resolve. Mijn ambitie is om een ​​creatieve benadering te hanteren bij het bewerken van video’s, waarbij ik elke opname transformeer tot iets unieks en gedenkwaardigs.