fbpx
Aankomende trainingen

Over ons

Wie zijn wij?

ImpactAll is ontstaan door de fusie van trainingsbureau Devotion Training met mediabedrijf Any to Many. Door vaardigheden en technische kennis te combineren, helpen wij – Ilona Eichhorn en Matthijs van Vliet – onze opdrachtgevers nog beter met het maken van impact en het overbrengen van waardevolle inhoud.

Wij hebben ons thuis gevonden aan de Nieuwegracht in Utrecht waar we fysieke en online sessies verzorgen. Ons kantoor is gevestigd in een oud weeshuis dat nog steeds eigendom is van de stichting die huurinkomsten gebruikt voor armoedebestrijding. Zo creëren wij een plek waarin iedereen welkom is.

Naast ons werk op de Nieuwegracht reizen wij van Friesland tot Limburg en van Amsterdam tot Dinkelland voor in-company trainingen, sessies met de portable studio of filmproducties.

Jaarlijks besteden wij 10% van onze winst aan armoedebestrijding. Zo heeft het bestaan van ImpactAll ook impact op de mensen die het minder hebben. Door specifieke projecten te selecteren bieden wij gezinnen de mogelijkheid om hun situatie te verbeteren.

Ilona Eichhorn

“Ik ben geboren in Schotland, (deels) opgegroeid in Oeganda en nu woon ik alweer een kwart eeuw in Utrecht. Aan de Universiteit Utrecht studeerde ik Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en Fiscaal Recht. Tijdens mijn studie debatteerde ik actief en nam ik deel aan nationale en internationale toernooien. Ik won verschillende nationale toernooien en werd Nederlands Kampioen snelpleiten. Naast zelf debatteren en studeren gaf ik trainingen en begon met het aannemen van de eerste medewerkers. Dit groeide uit tot een partnerschap in Debat.NL waar ik in totaal 17 jaar aan verbonden ben geweest.

Persoonlijke ontwikkeling is altijd een belangrijke drijfveer van mij geweest en dit heeft een breed pallet aan opleidingen opgeleverd. Van een executive MBA op Nyenrode tot een opleiding Yoga Teacher op Bali. Ik specialiseerde mij in de ademhalings- en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn en haalde mijn certificaat Negotiation Mastery aan Harvard University. Ik nam deel aan het NK-yoga waar ik derde werd. Deze kennis gebruik ik dankbaar in de 200 sessies die ik per jaar verzorg voor onder andere het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, de TU Delft, VNG, Bol.com, EY, de Academie voor Toezichthouders, Gemeente Rotterdam, Gemeente Schiermonnikoog, Tweede Kamerleden en Europarlementariërs.

Naast trainer ben ik een ervaren moderator en leid ik grote congressen en internationale bijeenkomsten met ministers en VN-afgevaardigden. Als trainer en auteur van ‘Jacht op de Vergadertijger’ (SDU 2009) gaf ik interviews voor de NOS, het FD, Intermediair, Opzij, BNR Nieuwsradio en De Telegraaf.

Als partner van ImpactAll wil ik al mijn ervaring gebruiken om anderen impact te laten maken. Het raakt mij als deelnemers groeien en het beste uit zichzelf halen.”

Deelname aan het NK Yoga

Matthijs van Vliet

“Ik ben een ervaren multimedia vormgever met een breed portfolio aan werkervaring en producties.

Any to Many
Vanuit de passie voor video richtte ik mijn eerste bedrijf Any to Many op. Any to Many ontwikkelde zich tot een videoproductiebedrijf dat zich specialiseerde in het faciliteren van streams en online classrooms op locatie. Onder de noemer Streammobiel verzorgde Any to Many sessies voor onder andere Diakonessehuis Utrecht, VNG, Beeldr, Qmedia.nu, Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Gupta en Devotion Training.

Marketing
Door mijn werkzaamheden bij Waada The Movement heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën. Als marketingmanager was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van internationale websites, Google optimalisatie, videomarketing en online advertising.

Videoproducties
Naast de online sessies heb ik voor een hele reeks video’s camerawerk geleverd of volledig geproduceerd voor verschillende bedrijven, artiesten en particulieren voor zowel online als televisie producties.