Skip to content

Over ons

Wie zijn wij?

ImpactAll is ontstaan door de fusie van een trainingsbureau met een mediabedrijf. Door vaardigheden en technische kennis te combineren helpen we onze opdrachtgevers nog beter met het maken van impact en het overbrengen van waardevolle inhoud. We hebben ons thuis gevonden aan de Nieuwegracht waar we fysieke en online sessies verzorgen. Ons kantoor is gevestigd in een oud weeshuis dat nog steeds in eigendom is van de stichting die huurinkomsten gebruikt voor armoedebestrijding. In deze traditie creëren we een plek waarin iedereen welkom is. Naast ons werk op de Nieuwegracht reizen we van Friesland tot Limburg en van Amsterdam tot Dinkelland voor incompany trainingen, sessies met de portable studio of filmproducties

Jaarlijks besteden we 10% van de winst aan armoedebestrijding zodat het bestaan van ImpactAll ook impact heeft op de mensen die het minder hebben. Door specifieke projecten te selecteren bieden we gezinnen de mogelijkheid om hun situatie te veranderen.

ImpactAll wordt bestuurd door Ilona Eichhorn & Matthijs van Vliet.

Ilona Eichhorn

Geboren in Schotland, (deels) opgegroeid in Oeganda en nu alweer een kwart eeuw woonachtig in Utrecht. Aan de Universiteit Utrecht studeerde Ilona Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en Fiscaal Recht. Gedurende haar studie debatteerde zij actief en nam deel mee aan nationale en internationale toernooien. Ze won meerdere nationale toernooien en werd Nederlands Kampioen snelpleiten. Naast zelf debatteren en studeren gaf ze meerdere trainingen en begon met het aannemen van de eerste medewerkers. Dit groeide uit tot een partnerschap in Debat.NL waar zij in totaal 17 jaar aan verbonden is geweest. 

Persoonlijke ontwikkeling is altijd een belangrijke drijfveer geweest en dit heeft een breed pallet aan opleidingen opgeleverd. Van een executive MBA op Nyenrode tot een Yoga Teacher opleiding op Bali. Zij specialiseerde zich in de Ademhalings- en ontspanningstherapie methode van Dixhoorn en haalde haar certificaat Negotiation Mastery aan Harvard University. Ze nam deel aan het NK-yoga waar zij derde werd. Deze kennis gebruikt zij dankbaar in de 200 sessies die zij per jaar verzorgt aan voor onder andere de Nederlandse Bank, Nyenrode, Tweede Kamerleden & Europarlementariërs en meer dan 150 gemeenten.

Naast trainer is zij ervaren moderator en leidde zij grote congressen en internationale bijeenkomsten met ministers en VN-afgevaardigden. Als trainer en auteur van “Jacht op de Vergadertijger” (SDU 2009) gaf zij interviews voor de NOS, het FD, Intermediair, Opzij, BNR Nieuwsradio en de Telegraaf. 

Als partner van ImpactAll wil zij al haar ervaring gebruiken om anderen impact te laten maken. Het raakt haar als deelnemers groeien en het beste uit zichzelf halen. 

Deelname aan het NK Yoga

Matthijs van Vliet

Matthijs is een ervaren MultiMedia Vormgever met een breed portfolio aan werkervaring en producties.

Any to Many

Vanuit de passie voor video richtte Matthijs zijn eerste bedrijf Any to Many op. Any to Many ontwikkelt zich tot een videoproductiebedrijf dat zich specialiseert op het faciliteren van streams en online classrooms op locatie. Onder de noemer Streammobiel verzorgt Any to Many sessies voor onder andere Diakonessehuis Utrecht, VNG, Beeldr, Qmedia.nu, Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Gupta en Devotion Training.

Marketing

Door zijn werkzaamheden bij Waada the Movement heeft Matthijs veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën. Als marketing manager was Matthijs verantwoordelijk voor het ontwikkelen van internationale websites, google optimalisatie, videomarketing en online advertising.

Video producties

Naast de online sessies heeft Matthijs voor een hele reeks videos camerawerk geleverd of volledig geproduceerd voor verschillende bedrijven, artiesten en particulieren. Voorbeelden zijn:

Wist je dat?

  • Matthijs was gitarist in de rockband Absent Minded. Hij heeft met deze band een album uitgebracht, heeft getourd in het voorprogramma van Intwine en is regelmatig op TMF geweest.