Skip to content

Studio

Kom jouw video opnames maken of ga live vanuit onze videostudio in het hartje van het land!

Wil je een webinar, training of online (hybride) event organiseren? Of heb je een opnamestudio nodig voor een promotievideo of een e-learning? Met de hulp van onze professionele videostudio krijgen de deelnemers het gevoel dat ze er fysiek bij zijn. Door de hoogwaardige beeld en geluidsapparatuur in onze studio krijgt jouw bijeenkomst een professionele uitstraling. Door de techniek uit handen te geven kan je je helemaal concentreren op de inhoud en/of de interactie met de deelnemers.

Wat onze klanten over onze videoproductie zeggen

Portable studio op locatie

INTERACTIE MET DE DEELNEMERS

Door gebruik van meerdere schermen is het mogelijk om dezelfde interactie te realiseren als tijdens een live bijeenkomst.

PROFESSIONEEL BEELD EN GELUID

Met behulp van hightech lampen, geluid en camera’s wordt de gewenste uitstraling gerealiseerd. De ruimte is klassiek modern ingericht en geeft een mooi rustig beeld. Wilt u liever iets anders? We zorgen voor het gewenste decor of we zetten de green screen in.

MEDIA-ONDERSTEUNING

Door filmpjes, muziek, Powerpoint, Miro en Mentimeter kunt u uw sessie nog levendiger en dynamischer. Deze kun je zelf aanleveren of door ons laten maken.

Multi camera opnames

Onze studio is ingericht met meerdere camera’s. Zo kunnen we een afwisselend beeld aanbieden. Wij nemen onze live sessies standaard op zodat onze klanten daar eventueel later nog iets mee kunnen doen.

Onboarding

Even wennen voor het beste resultaat

Nog niet eerder voor de camera gestaan en vraag je je af hoe zo’n uitzending werkt? Wij willen ook het beste uit jouw uitzending halen en dat je comfortabel en op je gemak je presentatie kunt doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor de uitzenddag een keer langs te komen voor een onboarding. Zo weet je waar je aan toe bent en komen er geen verrassingen vlak voordat we live moeten.

Fransien Roovers en Jeroen Göttgens tijdens opnames van een tafelgesprek in de ImpactAll studio

Portable Studio

Toch liever een sessie op jouw favoriete locatie organiseren?

Dan komen we naar u toe! Met onze portable studioset verzorgen wij in binnen en buitenland streams en opnames op locatie. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is een goede (bekabelde) internetverbinding en stroom.

Blended learning (Virtual classrooms)

Hoe breng je een online training zo dicht mogelijk naar het niveau van een echte fysieke training? Laat je technisch ondersteunen! Zo kan jij als trainer, je volledig richten op het geven van een kwalitatieve training.

Met onze mobiele studioset bieden wij een trainer een professioneel en comfortabel podium waarop je overzicht hebt op de deelnemers, vragen die gesteld worden en je presentatie. Maak je liever gebruik van fysieke middelen zoals een flipover? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het goed leesbaar voor de deelnemers in beeld gebracht wordt. 

E-learning

Uw trainingsaanbod schaalbaar maken? Doe het online! Laat deelnemers leren waar en wanneer ze willen. U kan ervoor kiezen om een training in zijn geheel te digitaliseren, maar u kunt ook de combinatie opzoeken tussen fysiek trainen en een deel digitaal. De investering in digitale content is eenmalig. Daarna kan deze training aan een wereldwijd publiek aangebieden worden zonder extra inspanning van een trainer.

Videostudio Utrecht

Ga live vanuit het hartje van het land
1249 Per dag
  • Dagdeel mogelijk
  • Multi camera opname
  • Technische ondersteuning

Portable Studio

Opnames op jouw favoriete locatie
1499 Per dag
  • Opnames op locatie
  • Alleen internet & stroom nodig
  • Technische ondersteuning

Andere video wensen?

Nog geen antwoord op jouw vraag kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar een maatwerk oplossing voor jouw videoproductie.

Een maatwerk voorstel

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vol onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een passend voorstel.

Loading