Skip to content

Videoproductie van ImpactAll

Een videoproductie van ImpactAll staat voor kwaliteit. Kwaliteit in beeld, geluid, montage, maar ook in service. ImpactAll ontzorgt en levert een totaaloplossing. En het maakt niet uit of dit voor jouw livestream, e-learning, aftermovie, bedrijfsfilm, testimonial of evenementregistratie is. Voor ons is het belangrijk dat onze productie waarde toevoegt aan jouw brand of product. Met ImpactAll videoproducties beschik je over studio- en locatieopnames voor montages en live uitzendingen.

Breng jouw boodschap duidelijk over

Sta je er wel eens bij stil hoeveel videomateriaal je dag in dag uit ziet? Videoproducties zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Denk maar eens aan zakelijke websites, social media, maar ook aan livestreams, webinars en online trainingen. Het is dé manier om in korte tijd jouw boodschap duidelijk over te brengen aan een groot publiek.

Ons ervaren team is er voor jouw spectaculaire aftermovie, dynamische online event, pakkende bedrijfsvideo, indrukwekkende registratie en meer. Wij zorgen altijd dat het verloop van de opnames, de montage en de uitzendingen soepel en stressloos verlopen. Zo krijg je het meest optimale resultaat.

Een maatwerk voorstel​

Heb jij vragen of wil je een offerte? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Wat onze klanten over onze videoproducties zeggen

Livestream

Voor professionele videoproducties op jouw favoriete locatie of bij ons in de studio in Utrecht

Als jouw partner in het organiseren van succesvolle online evenementen bieden wij professionele livestreaming diensten aan. Zo tillen wij jouw evenement, presentatie, conferentie, workshop of training naar een hoger niveau.

Met onze geavanceerde livestream technologie en ervaren team van professionals, kunnen wij jouw evenement live uitzenden voor een wereldwijd publiek. Of het nu gaat om een klein intern overleg of een grootschalige conferentie, wij hebben alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

E-learning opnames

Wij ontzorgen e-learning ontwikkelaars en content creators met onze studio opname faciliteiten

E-learnings, E-training, Explainer video’s, Weblessen, Teleleren, Digicursussen – online leren is here to stay! Ontdek de ongekende schaalbaarheid van online trainingen en maak een slimme investering in jouw trainingsaanbod.

Starten met je eigen schaalbare E-learning aanbod? Je hebt content, je hebt een website, maar wat nu? ImpactAll ontzorgd trainingsbureau’s en content creators bij het opnemen, editen en online plaatsen van jouw e-learnings. Onze professionele video studio faciliteiten staan garant voor een professioneel product wat gezien en gehoord mag worden.

Bij ImpactAll zorgen we niet alleen voor de perfecte beeld- en geluidskwaliteit, maar we kunnen je ook helpen om jezelf beter te presenteren op het podium of voor de camera. Kijk voor de mogelijkheden naar ons trainingsaanbod.

E-learning ontwikkeling voor

Nicol.nl

Nicol Tadema van Nicol.nl heeft al twee programma’s bij ons opgenomen en de resultaten zijn verbluffend! Elk programma bevat maar liefst 10 video’s van ongeveer een kwartier. Deze waardevolle trainingen zijn nu beschikbaar op Nicol’s website en de reacties zijn overweldigend positief. Ze helpen mensen bij het versterken van hun schriftelijke vaardigheden.

Let's get Digital

Kenniscentrum Europa Decentraal

Bekijk onze opnames en montage voor de aftermovie/promo voor Kenniscentrum Europa Decentraal. De beelden zijn opgenomen door één videograaf tijdens het Let’s get Digital evenement in Den Haag. Deze video zet het kenniscentrum in ter promotie van hun volgende bijeenkomsten.

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie wordt vaak gemaakt tijdens evenementen. Bezoekers van het evenement hebben na afloop de kans om de dag nog een keer te beleven. Zo kunnen zij terugblikken op het evenement waar ze zoveel moois beleefd en herinneringen gemaakt hebben.

Waarom een aftermovie?

Het is erg belangrijk om online zichtbaar te blijven bij volgers en klanten. Het is daarom handig gebruik te maken van een video, zodat je onder de aandacht blijft van je bezoekers.

Ook is zo’n aftermovie goed om te gebruiken ter promotie van een volgend event.

Multicamera opnames

Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor jouw publiek!

Wil je jouw evenement, concert, congres, show, sportwedstrijd of andere gebeurtenis vastleggen vanuit verschillende perspectieven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professionele multi camera opnames aan tegen betaalbare prijzen.

Onze ervaren en getalenteerde cameramannen en -vrouwen zorgen ervoor dat geen enkel moment van jouw evenement onopgemerkt blijft. Door te werken met meerdere camera’s kunnen wij een complete en dynamische weergave creëren van jouw gebeurtenis. Van close-ups tot wide shots, wij hebben alles in huis om jouw publiek te boeien en te entertainen.

Theater registratie

Creative Dance Creations

Dit is de trailer van de door ons opgenomen theatervoorstelling van dansschool Creative Dance Creations. Opgenomen in Schouwburg Amstelveen. Het is een multicamera registratie van twee voorstellingen geweest die door de organisatie is verspreid onder de deelnemers.