fbpx
Aankomende trainingen

Presenteren met impact

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Presenteren met impact

alle aankomende trainingsdagen

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Presenteren kun je leren

Stel je eens voor hoe fantastisch het zou zijn als we in een wereld zouden leven waarin we plannen en ideeën beoordelen op basis van inhoudelijke argumenten. In werkelijkheid speelt het charisma van de spreker een grote rol. Met de training “Presenteren met impact” leer jij hoe je zowel verbaal als non-verbaal krachtig, overtuigend en geloofwaardig overkomt

Sprekers die volledig present zijn en zich richten op hun publiek komen veel sterker over dan sprekers die mechanisch hun boodschap afdraaien. Charisma kan je ontwikkelen en met bewezen technieken is het mogelijk om een presentatie van wereldklasse te geven. Tijdens de training “Presenteren met impact” staat jouw persoonlijke stijl centraal en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Persoonlijke tips en technieken
  • Boeiend spreken (over niks)
  • Ademhaling- en ontspanningstechnieken
  • Gebruik van lichaamstaal, handgebaren en gezichtsuitdrukkingen voor non-verbale impact
  • Het gebruik van je stem als bron van gezag
  • Interactie met het publiek om ze betrokken te houden
  • Omgaan met weerstand en moeilijke vragen
  • Complexe inhoud duidelijk overbrengen
  • De geheime retorische technieken van o.a. Obama, Martin Luther King en Steve Jobs

Sterk presenteren betekent authentiek presenteren. Tijdens de training wordt gekeken naar jouw persoonlijke stijl, zodat je sterk en natuurlijk overkomt.

Hoe pakken we de training aan?

Onze aanpak richt zich op jouw specifieke leerdoelen en ontwikkelingsvragen. Door middel van individuele en groepsopdrachten zul je je presentatievaardigheden versterken. Door praktisch te oefenen en ervaring op te doen raak je zul je steeds vertrouwd met presenteren krijg je inzicht in jouw persoonlijke stijl. De groepen zijn klein, zodat de trainer persoonlijke aandacht kan geven aan iedere deelnemer. Door constructieve feedback van zowel de trainer als medecursisten word je je bewust van hoe je overkomt en leer je hoe je dit kunt versterken.

Resultaat

Het resultaat van deze praktijkgerichte aanpak zal direct merkbaar zijn. De lessen zijn concreet en direct toepasbaar in de praktijk. Na het volgen van deze training zul je de geheimen achter een sterke presentatie kennen en durf je het podium te pakken.

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals die goed zijn in hun vakgebied en die hun presentatievaardigheden verder willen versterken.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW
Inclusief lunch

Aankomende data

19 september 2023
Utrecht
14 december 2023
Utrecht
4 april 2024
Utrecht

Geen datum kunnen vinden die jou goed uitkomt? Laat het ons weten! Neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

Je bent in goede handen

Meer dan alleen training

Als je je echt kunt richten op je persoonlijke ontwikkeling, kun je het maximale uit je training halen. Tijdelijk volledig weg uit je dagelijkse routine. Volg jouw training daarom op onze eigen trainingslocatie in hartje Utrecht, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van onze uitgebreide lunch, waarbij we enkel werken met locale partners. Loop in de pauze even een stukje langs de singel of verwerk je nieuwe kennis in alle rust in onze eigen stadstuin.

Kortom, ervaar hoe onze combinatie van het programma, de trainers en de locatie je leerproces op alle mogelijke manieren versterkt.

Op zoek naar een In-company training voor het hele team?

Deze training in-company? Dat kan!

Heb jij interesse in een maatwerktraining? Bij jou op kantoor, op een andere locatie of bij ons in Utrecht? Dan nemen wij graag al jouw wensen door in een persoonlijk gesprek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Bel, mail, gebruik het contactformulier of stuur ons een appje, wat voor jou het beste uitkomt!