Skip to content

Presenteren met Impact

Zelfverzekerd en sterk een presentatie geven of een gesprek voeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat is jammer, want hierdoor gaat belangrijke inhoud verloren. Gesprekspartners, publiek en toehoorders luisteren helaas niet naar de inhoud als deze nerveus, onzeker en twijfelend gebracht wordt. Wil jij werken aan je persoonlijke presentatie? Met de training “Presenteren met impact” leer je hoe je verbaal en non-verbaal sterk, overtuigend en geloofwaardig overkomt.

Sprekers die in het hier & nu met hun publiek bezig zijn, komen vele malen sterker over dan sprekers die krampachtig hun boodschap opdreunen. Presenteren kun je leren en charisma is te ontwikkelen. Door het gebruik van beproefde technieken is het mogelijk om een presentatie van wereldniveau te geven. Tijdens de training “Presenteren met impact” staat de deelnemer centraal en komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Persoonlijke tips en technieken
  • Ademhalings- en ontspanningstechnieken
  • Gebruik van houding, handen en hoofd voor non-verbale impact
  • Stem als bron van gezag
  • Interactie voor een wakker publiek
  • Omgaan met weerstand
  • Retorische technieken die o.a. Obama, Martin Luther King en Steve Jobs gebruiken

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals die sterker willen overkomen. Voor mensen die goed zijn in wat ze doen en dit nog sterker willen overbrengen.

Aanpak

De training richt zich op jouw persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvragen. Via persoonlijke en groepsopdrachten versterk je jouw presentatievaardigheden. Door praktisch te oefenen en vlieguren te maken word je comfortabel en krijg je inzicht in jouw persoonlijke stijl. De groep is klein waardoor de trainer persoonlijke aandacht heeft voor iedere deelnemer. Door opbouwende feedback van de trainer en medecursisten word je bewust van hoe je je overkomt en hoe je dit kunt versterken.

Ilona Eichhorn

Trainer

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Ilona heeft 18 jaar (internationale) ervaring als trainer en traint van managementteam tot boardroom en van gemeente tot Europarlement. Haar stijl is scherp met een glimlach. Haar persoonlijke ervaring als dagvoorzitter op grote congressen gebruikt zij om op een prettige, leuke en effectieve manier mensen inzicht te geven in hoe zij sterk op een podium kunnen staan.

Resultaat

De praktijkgerichte aanpak levert direct resultaat op. De lessen zijn niet abstract en vaag maar concreet en direct toepasbaar. Na deze training ken je de geheimen achter sterk overkomen en durf je het podium te pakken.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW
Inculsief lunch

INCOMPANY TRAINING

Deze training Incompany? Dat kan!

Deze training afnemen voor een groep? Geen probleem! We nemen graag de wensen door voor een maatwerk training. Dit doen we op iedere gewenste locatie, maar uiteraard ook bij ons in Utrecht.

In het inschrijfformulier geeft u dan aan dat het gaat om een Incompany aanvraag in plaats van een open inschrijving.