Skip to content

Inspireren kun je leren

Voor bestuurders, directeuren en managers is het belangrijk dat zij hun mensen en stakeholders kunnen inspireren. Dat een missie, visie of strategische doelstelling geen papieren tijger blijft in een bureaula, maar dat het gaat leven.

De training “Inspireren kun je leren” gaat een stap verder dan andere presentatietrainingen. De training gaat in op verschillende niveaus, namelijk: het fysieke, het psychologische en de presentatietechniek. Mensen zijn veel sensitiever dan ze denken. Het publiek voelt of iets echt is of dat het een kunstje is. Daarom is het belangrijk voor leidinggevenden om een laag dieper te gaan. Deze training zorgt dat je comfortabel als “jezelf” je boodschap kunt overbrengen. Er is niets zo sterk als een echt verhaal. Ontdoe jezelf van kunstjes met de volgende onderwerpen:

  • Hoe maak ik contact met mijn lichaam?
  • Sterk neerzetten van waarden en overtuigingen
  • Bewust worden van jouw kernkwaliteiten
  • Tot rust kunnen komen in stressvolle situaties
  • Stem en houding als bron van gezag
  • Natuurlijk charisma versterken
  • Contact leggen met ieder publiek
  • Non-verbaal ruimte in durven nemen

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor bestuurders, directeuren en managers voor wie het belangrijk is dat zij hun visie op hun opgave sterk uit kunnen dragen.

Aanpak

De training is zeer interactief en gebruikt verschillende werkvormen. Zowel lijf, geest als hersenen worden aan het werk gezet. De deelnemers krijgen de kans om te oefenen met het overbrengen van hun strategische visie, waardoor zij ook echt met de inhoud kunnen oefenen. In de groep zitten gelijkgestemden die het leereffect versterken door ervaring en feedback te delen. 

Resultaat

Het belichten van verschillende perspectieven maakt dat zelfs mensen die al veel trainingen gevolgd hebben nieuwe inzichten verwerven. Door deze training leren deelnemers hun kracht inzetten en blijven ze dichter bij zichzelf terwijl ze op het podium staan. De boodschap die zij dagelijks brengen wordt scherper, duidelijker en krachtiger.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€550,- excl. BTW
Inclusief lunch

In-company aanvragen voor

Inspireren kun je leren

INCOMPANY TRAINING

Deze training Incompany? Dat kan!

Deze training afnemen voor een groep? Geen probleem! We nemen graag de wensen door voor een maatwerk training. Dit doen we op iedere gewenste locatie, maar uiteraard ook bij ons in Utrecht.

In het inschrijfformulier geeft u dan aan dat het gaat om een Incompany aanvraag in plaats van een open inschrijving.