Skip to content

On Stage Masterclass

In een pressure cooker van een dag krijg je in de ochtend een workshop waar je de geheimen van succesvolle TedTalks leert. In de middag ga je schitteren on stage en word jouw presentatie vastgelegd op video. Deze video ontvang je na de masterclass om zelf terug te kijken of te verspreiden.

Ben jij klaar om jouw verhaal met de wereld te delen? Iedereen heeft een verhaal dat het waard is om gezien en gehoord te worden. In een pressure cooker van een dag krijg je in de ochtend een workshop waar je de geheimen van succesvolle TedTalks leert. In de middag ga je schitteren on stage. We nemen je professioneel op en je gaat naar huis met een euforisch gevoel en een opname die je met de wereld kan delen.

PowerPoint presentaties en product demonstraties hebben beperkt impact. Het zijn de verhalen die we herkennen en die ons raken. Het is de echtheid van mensen die ons kippenvel geeft. In de ochtend krijg je in de ochtend handvatten om ijzersterk on stage te staan. Vragen die centraal staan:

  • Wat is de essentie van een sterke boodschap
  • Hoe zorg je voor aandacht van het publiek?
  • Hoe bouw je een TedTalk op?
  • Hoe gebruik je storytelling om mensen te raken?

In de middag houden we het Onstage Masterclass event en krijgen alle deelnemers de kans om hun verhaal te delen. Door licht, decor en geluid zetten we de ideale setting voor een krachtig verhaal. Achteraf krijg je een professionele opname die klaar is om met de wereld te delen.

Reacties van de deelnemers

Karin van der Plas
Karin van der Plas
Lees verder
Echt bijzonder en ik kom niet echt onzeker over...hoe mooi en dat in 1 dag! Veel geleerd waar ik nog vaak mijn voordeel mee kan doen”
Monique van Heesch-Webers
Monique van Heesch-Webers
Lees verder
Het was een fantastische dag: ontzettend veel geleerd! En wat een prachtige verhalen. Zo’n podium gun ik iedereen.
Previous
Next

Voorbeeld van eerdere workshops

Karin van der Plas

Stichting Naoberzorg NL – Naoberzorg maakt het leven zinvol

Marielle Verbeek

Image Professional ZiaZan – Kleur is meer dan alleen versiering

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn/haar verhaal wil delen met de wereld. 

Aanpak

Het is een unieke combinatie tussen training en het maken van een opname. In de ochtend krijg je door middel van pakkende voorbeelden inzicht in de geheimen van een succesvolle TedTalk en ga je direct aan de slag met ontwerpen van jouw eigen Talk. Je krijg de gelegenheid om de lessen toe te passen op jouw eigen verhaal en we helpen waar nodig. We zorgen dat de visuele begeleiding klaar is zodat jij kunt schitteren on stage. In de middag is het OnStage event en staan alle deelnemers op het podium. We nemen alles op zodat we een professionele opname kunnen opleveren.

Resultaat

Het resultaat is meer dan tastbaar want je gaat niet alleen naar huis met waardevolle inzichten maar ook met een professionele opname die je kunt delen met de wereld.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

Tijdelijke kennismakingsprijs €249,- ipv €499,- excl BTW Inclusief lunch

In-company aanvragen voor

On Stage Masterclass

In-Company training

Deze training In-company? Dat kan!

Deze training afnemen voor een groep? Geen probleem! We nemen graag de wensen door voor een maatwerk training. Dit doen we op iedere gewenste locatie, maar uiteraard ook bij ons in Utrecht.

In het inschrijfformulier geeft u dan aan dat het gaat om een Incompany aanvraag in plaats van een open inschrijving.