Skip to content

Ontspannen voor Professionals

Presteren op hoog niveau betekent goed kunnen omgaan met spanning. Jezelf en je lichaam kennen en weten hoe je spanning kan omzetten in een sterke prestatie is een belangrijke vaardigheid. Deze training geeft inzicht in hoe je op spannende momenten sterk kan presteren.

Spanning kan zorgen voor onnodig ongemak. Je voelt je hartslag in je keel, je voelt je stem overslaan of je reageert geprikkeld op een vrij normale vraag. Door deze signalen te herkennen kun je door simpele ademhalings- en ontspanningstechnieken leren om spanning te reguleren en de beste versie van jezelf te zijn op ieder gewenst moment. 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De fysiologische achtergrond van stress
  • Herkennen van het eigen stresspatroon
  • Persoonlijke praktische ontspanningsoefeningen
  • Technieken om te ontspannen als het spannend wordt
  • Rustig blijven in emotionele situaties
  • Meer gemak en plezier in het werk
  • Beter grenzen kunnen aangeven

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals die tijdens hun werk stress en spanning ervaren.

Aanpak

Waar sommige mensen heerlijk ontspannen tijdens een yogales, worden anderen nerveus en onrustig. Ontspannen is persoonlijk en er is geen techniek die altijd, bij iedereen in iedere situatie werkt. Tijdens de training krijgen de deelnemers inzicht in verschillende vormen van ontspannen zodat ze kunnen kiezen wat bij hen past. Er is ruim aandacht voor de persoonlijke situatie en de tips & technieken worden aangepast zodat ze bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Resultaat

De persoonsgerichte aanpak levert direct resultaat op. Door te merken hoe het lichaam reageert op oefeningen krijgen deelnemers inzicht in een krachtige methode die ze helpt om in het dagelijks leven spanning te gebruiken.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW
Inculsief lunch

Incompany training

Deze training Incompany? Dat kan!

Deze training afnemen voor een groep? Geen probleem! We nemen graag de wensen door voor een maatwerk training. Dit doen we op iedere gewenste locatie, maar uiteraard ook bij ons in Utrecht.

In het inschrijfformulier geeft u dan aan dat het gaat om een Incompany aanvraag in plaats van een open inschrijving.