Skip to content

Ontspannen voor professionals

Presteren op hoog niveau betekent goed kunnen omgaan met spanning. Jezelf en je lichaam kennen en weten hoe je spanning kan omzetten in een sterke prestatie is hierbij een belangrijke vaardigheid. Deze training geeft inzicht in hoe je op spannende momenten sterk kan presteren.

Aankomende trainingsdagen: 13 juni 2023, 5 oktober 2023

Op elk moment de beste versie van jezelf

Spanning kan zorgen voor onnodig ongemak. Je voelt je hartslag in je keel, voelt je stem overslaan of reageert geprikkeld op een vrij normale vraag. Door deze signalen te herkennen kun je door simpele ademhalings- en ontspanningstechnieken leren om spanning te reguleren en de beste versie van jezelf te zijn op ieder gewenst moment.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De fysiologische achtergrond van stress.
  • Herkennen van je eigen stresspatroon.
  • Persoonlijke, praktische ontspanningsoefeningen.
  • Technieken om te ontspannen als het spannend wordt.
  • Rustig blijven in emotionele situaties.
  • Meer gemak en plezier in je werk.
  • Beter grenzen kunnen aangeven.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor jou als je tijdens jouw werk stress en spanning ervaart.

Schrijf je in of neem een optie voor een van de aankomende trainingsdagen.

Ontspannen voor professionals

Aanpak

Waar sommige mensen heerlijk ontspannen tijdens een yogales, worden anderen nerveus en onrustig. Ontspannen is persoonlijk en er is geen techniek die altijd, bij iedereen in iedere situatie werkt. Tijdens de training krijg jij inzicht in verschillende vormen van ontspannen, zodat je kunt kiezen wat bij jou past. Er is ruim aandacht voor jouw persoonlijke situatie en de tips en technieken  passen wij aan, zodat je ze ook kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Resultaat

Onze persoonsgerichte aanpak levert direct resultaat op. Door te merken hoe jouw lichaam reageert op oefeningen krijg jij inzicht in een krachtige methode die jou helpt om in het dagelijks leven spanning te gebruiken.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 12 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€ 499,- exclusief BTW en inclusief lunch

In-company aanvragen voor

Ontspannen voor professionals

In-company training

Deze training in-company? Dat kan!

Heb jij interesse in een maatwerktraining? Bij jou op kantoor, op een andere locatie of bij ons in Utrecht? Dan nemen wij graag al jouw wensen door in een persoonlijk gesprek.