Skip to content

Training

 Maak impact met woorden, houding en hart

In onze prachtige trainingslocatie aan de Nieuwegracht in Utrecht of online verzorgt ImpactAll trainingen die zorgen dat het niet bij woorden blijft. Onze trainingen zorgen voor invloed, ontspanning en een inspirerende presentatie. Door middel van humor, interactie en een doelgerichte aanpak zijn trainingen niet alleen nuttig maar ook leuk. Deelnemers leren geen trucjes maar technieken die passen bij hun persoonlijke authentieke stijl. Wil je jezelf sterk neerzetten en anderen overtuigen? Hieronder staan de mogelijkheden.

Aankomende trainingsdata

Een inspirerende presentatie

Presenteren met Impact

Zelfverzekerd en sterk een presentatie geven of een gesprek voeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat is jammer, want hierdoor gaat belangrijke inhoud verloren. Gesprekspartners,

Lees meer »
Een trainer die overtuigend en met impact een presentatie geeft

Impact door Invloed

Je hebt niets aan een mening als je anderen niet kunt inspireren, meenemen en overtuigen. Mensen verwarren overtuigen met lang tegen iemand praten, echter overtuigen

Lees meer »

Inspireren kun je leren

Voor bestuurders, directeuren en managers is het belangrijk dat zij hun mensen en stakeholders kunnen inspireren. Dat een missie, visie of strategische doelstelling geen papieren

Lees meer »
Ilona Eichhorn tijdens een online training

Sterk op beeld

Niet alleen iets leren tijdens een training, maar ook naar huis met een concreet product? Je hebt een boodschap, visie of standpunt dat je wilt

Lees meer »

Politieke effectiviteit

ImpactAll gelooft in politieke effectiviteit, zodat politici hun doelen, idealen en beloften kunnen realiseren. Niet alleen spreken, maar ook luisteren. Niet alleen profileren, maar ook een

Lees meer »

Online masterclasses

In een 2,5 uur krijg je in rap tempo inzichten, vaardigheden en technieken om sterker over te komen. Ervaar hoe een online sessie live voelt en versterk jezelf vanachter je eigen laptop.

Incompany trainingen

ImpactAll verzorgt jaarlijks meer dan 200 trainingen bij meer dan 50 organisaties. Voorbeelden van sectoren en/of trainingen zijn:

Sterk in zorg

Van medisch specialist tot verpleegkundige en van bestuurder tot medical manager. In de zorg is het belangrijk om duidelijk, overtuigend en empathisch te communiceren. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn:

Effectief in politiek

De politieke arena vraagt een breed pallet aan vaardigheden. ImpactAll gelooft in politieke effectiviteit. Niet alleen spreken maar ook luisteren. Niet alleen voor de bühne maar ook voor de gemeenschap. Niet alleen debatteren maar ook persuaderen. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn:

Thuis in technische inhoud

Hoe complexer de inhoud, hoe moeilijker om begrijpelijk te communiceren. Op het hoogste niveau werkt ImpactAll met stralingsdeskundigen, software engineers & Financials. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn:

Verstevigen van Young Professionals

Aan het begin van de carrière zijn goede communicatieve vaardigheden cruciaal. ImpactAll helpt het talent van de volgende organisaties:

Sterk als Team

Het verstevigen van het Teamgevoel is een belangrijke voorwaarde van succes. Door verschillen te kennen en te gebruiken presteert iedereen beter. ImpactAll heeft teams van de volgende organisaties versterkt:

Sensitief en communicatief als ambtenaar

Er is geen commercieel bedrijf met zo veel taken als een gemeente. Communicatie is essentieel om alles goed te laten verlopen. ImpactAll geeft inzicht en invloed aan onder andere: